11 Bit Studios Trivia

Every 11 Bit Studios trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample 11 Bit Studios questions and answers

  1. What is a consequence of stealing in the game?

    Answer: Guilt

    From Moral Survival Choices

  2. Which technology improves coal mining efficiency?

    Answer: Steam Coal Thumper

    From Survival Leadership

  3. Which character is known for their bargaining skills?

    Answer: Katia

    From High Stakes Decision Making

  4. What can players build to collect water?

    Answer: Rainwater collector

    From High Stakes Decision Making

  5. Who is the main character in This War of Mine?

    Answer: There is no main character

    From High Stakes Decision Making

  6. What is the name of the fictional city in This War of Mine?

    Answer: Pogoren

    From Survivor's Dilemmas

  7. What is a potential outcome of making immoral choices?

    Answer: Depression

    From Moral Survival Choices

  8. Who can you encounter while scavenging?

    Answer: Other survivors

    From Moral Survival Choices

All 11 Bit Studios quizzes