24 Trivia

Every 24 trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample 24 questions and answers

  1. What is the name of President Palmer's ex-wife in 24?

    Answer: Sherry Palmer

    From Presidential Assassinations

  2. Who is the mastermind behind President Palmer's assassination in 24?

    Answer: Charles Logan

    From Presidential Assassinations

  3. What is the name of Jack Bauer's wife who dies in the first season of 24?

    Answer: Teri Bauer

    From Jack Bauer

  4. What gadget does Jack Bauer use to record a crucial conversation in Season 5?

    Answer: Digital Recorder

    From Jack Bauer's Gadgets

  5. What was the name of the CTU Director in season 7 of 24?

    Answer: Brian Hastings

    From Jack Bauer's CTU Missions

  6. Who created the character Jack Bauer in 24?

    Answer: Joel Surnow and Robert Cochran

    From Jack Bauer

  7. Who was the main antagonist in the first season of 24?

    Answer: Victor Drazen

    From Jack Bauer's CTU Missions

  8. In 24, who did Jack Bauer interrogate by threatening to infect them with a deadly virus?

    Answer: Stephen Saunders

    From Jack Bauer's Interrogation Techniques

All 24 quizzes