300 Trivia

Every 300 trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample 300 questions and answers

  1. Which character is a Spartan traitor?

    Answer: Ephialtes

    From Rise of Immortals in Battle

  2. Who directed the film 300 (2006)?

    Answer: Zack Snyder

    From Rise of Immortals in Battle

  3. Who narrates the story in 300?

    Answer: Dilios

    From Daunting Battle of Helmets and Shields

  4. What is the name of Leonidas' wife in 300 (2006)?

    Answer: Queen Gorgo

    From Ancient Battles

  5. Who wrote the graphic novel 300 is based on?

    Answer: Frank Miller

    From Rise of Immortals in Battle

  6. What is the name of Leonidas' wife in 300?

    Answer: Gorgo

    From Daunting Battle of Helmets and Shields

  7. What is the name of the Persian King in 300 (2006)?

    Answer: Xerxes

    From Ancient Battles

  8. Which battle is depicted in the film 300?

    Answer: Thermopylae

    From Rise of Immortals in Battle

All 300 quizzes