A Christmas Prince Trivia

Every A Christmas Prince trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample A Christmas Prince questions and answers

  1. In A Christmas Prince, what is the name of the royal butler?

    Answer: Mr. Hill

    From Christmas Royalty

  2. Who directed the movie A Christmas Prince?

    Answer: Alex Zamm

    From Christmas Royalty

  3. In A Christmas Prince, what is Prince Richard's full name?

    Answer: Richard Alexander Jeffrey Nicholas

    From Royal Romances

  4. What is the name of Prince Richard's sister?

    Answer: Princess Emily

    From Royal Holiday Dilemmas

  5. In A Christmas Prince: The Royal Wedding, what is the main conflict?

    Answer: Amber's struggle to maintain her identity

    From Iconic Christmas Movie Locations

  6. What is the name of the female protagonist in A Christmas Prince?

    Answer: Amber Moore

    From Iconic Christmas Movie Locations

  7. In A Christmas Prince, what is the name of Prince Richard's younger sister?

    Answer: Princess Emily

    From Christmas Royalty

  8. What is the name of the sequel to A Christmas Prince?

    Answer: A Christmas Prince: The Royal Wedding

    From Royal Romances

All A Christmas Prince quizzes