A Nightmare on Elm Street Trivia

Every A Nightmare on Elm Street trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample A Nightmare on Elm Street questions and answers

  1. What is the name of the fictional town where A Nightmare on Elm Street is set?

    Answer: Springwood, Ohio

    From Dreams and Reality

  2. Who finds Rod Lane's body in his cell?

    Answer: Nancy and her father

    From Rod Lane

  3. What happens to the glove at the end of the original film?

    Answer: It pulls Nancy's mother through a window

    From Freddy Krueger's Glove

  4. What does Marge do to Freddy's remains?

    Answer: Burns them

    From Marge Thompson

  5. In the original film, what was Freddy Krueger before he became a dream demon?

    Answer: Child murderer

    From Freddy Krueger

  6. Who plays Marge Thompson in the film?

    Answer: Ronee Blakley

    From Marge Thompson

  7. Who directed the original A Nightmare on Elm Street?

    Answer: Wes Craven

    From Freddy Krueger

  8. What color is Glen Lantz's iconic crop top in the movie?

    Answer: Red and white

    From Glen Lantz

All A Nightmare on Elm Street quizzes