A Quiet Place Trivia

Every A Quiet Place trivia quiz on PopQ: 58 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample A Quiet Place questions and answers

  1. What is the role of the red lights in A Quiet Place?

    Answer: To signal danger

    From Monsters' Sensory Abilities

  2. Which actor plays the character of Marcus Abbott?

    Answer: Noah Jupe

    From Iconic Silent Scenes

  3. What is the name of the family in A Quiet Place?

    Answer: Abbott

    From Creation and Concept

  4. What sensory ability do the monsters in A Quiet Place primarily rely on?

    Answer: Hearing

    From Monsters' Sensory Abilities

  5. Who co-wrote the screenplay for A Quiet Place?

    Answer: Bryan Woods

    From Creation and Concept

  6. Which character is revealed to have an affair with Sarah's husband?

    Answer: Juno

    From Survival Horror Elements

  7. How does Lee monitor the creatures' movements?

    Answer: Surveillance cameras

    From Lee Abbott's Strategies

  8. What is the name of the deaf character in the movie?

    Answer: Regan Abbott

    From Sound as a Weapon

All A Quiet Place quizzes