A24 Trivia

Every A24 trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample A24 questions and answers

  1. What is the name of the daughter in Hereditary?

    Answer: Charlie

    From Family Secrets and Tragedy

  2. What is the name of the Swedish commune in Midsommar?

    Answer: Hårga

    From The Bear Midsommar

  3. What is the name of the Swedish festival featured in Midsommar?

    Answer: Hårga

    From The Bear Midsommar

  4. What is the twist ending of If I Had Legs I’d Kick You?

    Answer: The protagonist can walk

    From Dark Comedy Characters

  5. Which actor plays Howard's brother-in-law, Arno?

    Answer: Eric Bogosian

    From Dangerous Charisma

  6. What is Howard Ratner's profession?

    Answer: Jeweler

    From Dangerous Charisma

  7. What is the name of the cult in Hereditary?

    Answer: Paimon

    From Family Secrets and Tragedy

  8. What substance is frequently used by the Hårga in Midsommar?

    Answer: Psychedelic mushrooms

    From The Bear Midsommar

All A24 quizzes