ABC Trivia

Every ABC trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample ABC questions and answers

  1. In Twin Peaks, Dale Cooper is trapped in which location for 25 years?

    Answer: The Black Lodge

    From Dale Cooper

  2. What is Dale Cooper's profession in Twin Peaks?

    Answer: FBI Special Agent

    From Dale Cooper

  3. In which season did Markie Post join the cast of The Fall Guy as Judge?

    Answer: Season 2

    From Judge

  4. In which year did Nick first appear in The Fall Guy?

    Answer: 1982

    From Nick

  5. In which season of The Fall Guy did Mark McCormick make his final appearance?

    Answer: Season 5

    From Mark

  6. In which year did Douglas Barr first appear as Mark in The Fall Guy?

    Answer: 1981

    From Mark

  7. Which actor played Howie Munson, Samantha Big Jack Jack's brother in The Fall Guy?

    Answer: Douglas Barr

    From Samantha Big Jack Jack

  8. What was the name of the actor who played Howie Munson, a character who often worked with Big Jack in The Fall Guy?

    Answer: Douglas Barr

    From Big Jack

All ABC quizzes