Ace Attorney Trivia

Every Ace Attorney trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ace Attorney questions and answers

  1. What is the name of the fictional city where Phoenix Wright practices law?

    Answer: Los Angeles

    From Phoenix Wright

  2. Who is the main antagonist in Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies?

    Answer: The Phantom

    From Cross-Examination

  3. Which character is known for his catchphrase Objection!?

    Answer: Phoenix Wright

    From Cross-Examination

  4. In Ace Attorney, what is the name of the spirit medium who assists Phoenix Wright?

    Answer: Maya Fey

    From Courtroom Drama

  5. What is the name of the detective who frequently assists Phoenix Wright?

    Answer: Dick Gumshoe

    From Courtroom Drama

  6. What is the name of Phoenix Wright's mentor in the series?

    Answer: Mia Fey

    From Courtroom Drama

  7. What is the name of the spirit medium who assists Phoenix Wright?

    Answer: Maya Fey

    From Phoenix Wright's Objections

  8. What is the name of the parrot that becomes a witness in one of Phoenix Wright's cases?

    Answer: Polly

    From Courtroom Drama

All Ace Attorney quizzes