Adam McKay Trivia

Every Adam McKay trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Adam McKay questions and answers

  1. What is the name of the event where Brennan and Dale perform their song?

    Answer: Catalina Wine Mixer

    From Buddy Comedy Dynamics

  2. Who directed the movie Step Brothers?

    Answer: Adam McKay

    From Buddy Comedy Dynamics

  3. What financial instrument is central to the plot of The Big Short?

    Answer: Credit Default Swaps

    From Financial Crises

  4. What does Jared Vennett use as a metaphor to explain the housing market in The Big Short?

    Answer: Jenga Tower

    From Stock Market Depictions

  5. Who directed The Big Short?

    Answer: Adam McKay

    From Stock Market Depictions

  6. What is the first activity Brennan and Dale do together as friends?

    Answer: Build bunk beds

    From Buddy Comedy Dynamics

  7. What is the name of the fund managed by Christian Bale's character in The Big Short?

    Answer: Scion Capital

    From Financial Crises

  8. What is the profession of Steve Carell's character in The Big Short?

    Answer: Hedge Fund Manager

    From Financial Crises

All Adam McKay quizzes