Adventure Time Trivia

Every Adventure Time trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Adventure Time questions and answers

  1. What is the main objective of the game?

    Answer: Save the kingdoms

    From Cartoon Adventure Quests

  2. What is the name of the character who is a sentient video game console in Adventure Time?

    Answer: BMO

    From Finn and Jake's Adventures

  3. Who is the ruler of the Candy Kingdom in Adventure Time?

    Answer: Princess Bubblegum

    From Finn and Jake's Adventures

  4. What is the name of Marceline's father?

    Answer: Hunson Abadeer

    From Finn and Jake's Adventures

  5. What is the name of Finn's adoptive brother?

    Answer: Jake

    From Finn and Jake's Adventures

  6. What is the Ice King's main hobby?

    Answer: Writing fan fiction

    From Ice King

  7. What is the Ice King's real name in Adventure Time?

    Answer: Simon Petrikov

    From The Land of Ooo

  8. Who helps the Ice King kidnap princesses in the episode Princess Monster Wife?

    Answer: Gunter

    From The Ice King's Obsession with Princesses

All Adventure Time quizzes