Agatha Christie Trivia

Every Agatha Christie trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Agatha Christie questions and answers

  1. What is the setting of Poirot's final case in the series?

    Answer: Styles Court

    From Detective Hercule Poirot

  2. Who portrayed Hercule Poirot in the TV series Agatha Christie's Poirot?

    Answer: David Suchet

    From Detective Hercule Poirot

  3. In which episode does Poirot die?

    Answer: Curtain: Poirot's Last Case

    From Hercule Poirot's Little Grey Cells

  4. What is Poirot's profession?

    Answer: Detective

    From Famous Disguises

  5. Which character is a crime novelist and friend of Poirot?

    Answer: Ariadne Oliver

    From Hercule Poirot's Little Grey Cells

  6. In which city does Poirot reside in the series?

    Answer: London

    From Hercule Poirot's Little Grey Cells

  7. What is the name of Poirot's friend in the Belgian police force?

    Answer: Inspector Japp

    From Hercule Poirot

  8. What is the original title of the short story that The Mouse Trap is based on?

    Answer: Three Blind Mice

    From Agatha Christie Mysteries

All Agatha Christie quizzes