Alan J. Pakula Trivia

Every Alan J. Pakula trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Alan J. Pakula questions and answers

  1. What is the name of the informant?

    Answer: Deep Throat

    From Political Crime Drama

  2. Which award did the film win at the Oscars?

    Answer: Best Supporting Actor

    From Investigative Journalism

  3. Who played Bob Woodward?

    Answer: Robert Redford

    From Investigative Journalism

  4. What year was the Watergate break-in that started the scandal?

    Answer: 1972

    From Watergate Scandal

  5. What was the name of the book that All the President's Men was based on?

    Answer: All the President's Men

    From Watergate Scandal

  6. Who is the main antagonist in the film?

    Answer: Victor Mattiece

    From Political Espionage

  7. What is the primary source of information for Woodward and Bernstein?

    Answer: Anonymous informants

    From Investigative Journalism Typical Tropes

  8. Who played journalist Gray Grantham?

    Answer: Denzel Washington

    From Political Espionage

All Alan J. Pakula quizzes