Alan Wake Trivia

Every Alan Wake trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Alan Wake questions and answers

  1. What is the primary enemy type in the game?

    Answer: The Taken

    From Survival and Exploration Mechanics

  2. What is the name of the lodge where Alan and Alice stay?

    Answer: Bird Leg Cabin

    From Atmospheric Horror

  3. What is the name of the song by Poets of the Fall featured in Alan Wake?

    Answer: The Poet and the Muse

    From Flashlight

  4. What is the name of Alan Wake's wife?

    Answer: Alice Wake

    From Flashlight

  5. What is the name of the rock band that Alan Wake meets in the game?

    Answer: Old Gods of Asgard

    From The Dark Presence

  6. What is the name of the town where Alan Wake takes place?

    Answer: Bright Falls

    From The Dark Presence

  7. What is the name of Alan Wake's agent?

    Answer: Barry Wheeler

    From The Dark Presence

  8. What is Alan Wake's primary weapon against the Darkness?

    Answer: Flashlight

    From Ethereal Darkness

All Alan Wake quizzes