Alejandro Amenábar Trivia

Every Alejandro Amenábar trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Alejandro Amenábar questions and answers

  1. What is the unique condition that the children in The Others suffer from?

    Answer: Photosensitivity

    From Supernatural Phenomena

  2. Who composed the film's score?

    Answer: Alejandro Amenábar

    From Haunting Domestic Secrets

  3. What condition do Grace's children suffer from?

    Answer: Photosensitivity

    From Haunted Environments

  4. What is the twist revealed at the end of The Others?

    Answer: The family are ghosts

    From Gothic Horror Atmosphere

  5. Where is the Stewart family's house located?

    Answer: Jersey, Channel Islands

    From Supernatural Families

  6. What year is it supposed to be in the movie The Others?

    Answer: 1945

    From Supernatural Phenomena

  7. What is the name of the character played by Nicole Kidman in The Others?

    Answer: Grace Stewart

    From Supernatural Phenomena

  8. What is the name of the housekeeper in The Others?

    Answer: Mrs. Mills

    From Haunting Domestic Secrets

All Alejandro Amenábar quizzes