Alex Garland Trivia

Every Alex Garland trivia quiz on PopQ: 26 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Alex Garland questions and answers

  1. In 28 Days Later, what does Jim use to signal a passing aircraft?

    Answer: A mirror

    From Jim

  2. What is Jim's occupation before the outbreak in 28 Days Later?

    Answer: Bicycle courier

    From Jim

  3. What is the name of the main antagonist in Dredd?

    Answer: Ma-Ma

    From Judge Dredd

  4. What does Lena discover about the nature of The Shimmer in Annihilation?

    Answer: It refracts everything

    From Lena

  5. What is Lena's profession in Annihilation?

    Answer: Biologist

    From Lena

  6. What does Lomax represent in Ex Machina?

    Answer: The legal and ethical implications of AI

    From Lomax

  7. What is the name of the company that Nathan, Ava's creator, owns in Ex Machina?

    Answer: Bluebook

    From Ava

  8. In Ex Machina, Lomax is the only character who interacts with whom outside of the research facility?

    Answer: Caleb

    From Lomax

All Alex Garland quizzes