Alfonso Cuarón Trivia

Every Alfonso Cuarón trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Alfonso Cuarón questions and answers

  1. What is the name of the activist group in Children of Men?

    Answer: The Fishes

    From Dystopian Future

  2. What is the name of the protagonist in Children of Men?

    Answer: Theo Faron

    From Dystopian Future

  3. What is the tagline of the movie Gravity?

    Answer: Don't Let Go

    From Survival in Space

  4. Which actor plays the character Matt Kowalski in Gravity?

    Answer: George Clooney

    From Survival in Space

  5. What causes the disaster in Gravity?

    Answer: Satellite debris

    From Survival Game of Gravity

  6. What is the cause of global infertility in the film?

    Answer: Unknown

    From Displaced Children

  7. Which actress played Julian Taylor in Children of Men?

    Answer: Julianne Moore

    From Dystopian Futures

  8. What is the cause of humanity's impending extinction in Children of Men?

    Answer: Infertility

    From Dystopian Future

All Alfonso Cuarón quizzes