Alfred Hitchcock Trivia

Every Alfred Hitchcock trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Alfred Hitchcock questions and answers

  1. What does L.B. Jefferies use to spy on his neighbors?

    Answer: Binoculars

    From Silent Suburban Observers

  2. What is the setting of Dial M for Murder?

    Answer: London

    From Murder Mystery

  3. Which actress played the lead female role in Dial M for Murder?

    Answer: Grace Kelly

    From Murder Mystery

  4. What is the name of the suspected murderer?

    Answer: Lars Thorwald

    From Silent Observers and Suburban Mysteries

  5. Who directed Rear Window (1954)?

    Answer: Alfred Hitchcock

    From Silent Observers and Suburban Mysteries

  6. What is the name of the actress who played Lisa Fremont?

    Answer: Grace Kelly

    From Silent Suburban Observers

  7. What is the significant piece of evidence that leads to Tony's downfall in Dial M for Murder?

    Answer: A key

    From Murder Mystery

  8. Who directed Dial M for Murder?

    Answer: Alfred Hitchcock

    From Murder Mystery

All Alfred Hitchcock quizzes