Alias Trivia

Every Alias trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Alias questions and answers

  1. What alias does Sydney use in the pilot episode?

    Answer: Kate Jones

    From Espionage and Intrigue

  2. Who plays Sydney Bristow?

    Answer: Jennifer Garner

    From Espionage and Intrigue

  3. In the episode The Box, Sydney disguises herself as what to infiltrate SD-6?

    Answer: Janitor

    From Sydney Bristow's Disguises

  4. In the episode The Prophecy, what is Sydney's disguise in India?

    Answer: Belly Dancer

    From Sydney Bristow's Disguises

  5. What is the name of the CIA's tech expert?

    Answer: Marshall Flinkman

    From Fascinating Cases of Alias Sydney Bristow

  6. Who is Sydney's best friend and roommate?

    Answer: Francie Calfo

    From Fascinating Cases of Alias Sydney Bristow

  7. What is Sydney's father's name?

    Answer: Jack Bristow

    From Undercover Double Lives

  8. What was the purpose of the 'compact mirror decoder' in Alias?

    Answer: To decipher coded messages

    From Espionage Gadgets

All Alias quizzes