Alien Trivia

Every Alien trivia quiz on PopQ: 33 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Alien questions and answers

  1. In Aliens: Fireteam Elite, which class is specialized in long-range combat and scouting?

    Answer: Recon

    From Futuristic Survival Tactics

  2. What type of vehicle do the marines use on LV-426?

    Answer: APC

    From Survival Horror in Space

  3. In Alien: Isolation, who is the captain of the Torrens?

    Answer: Verlaine

    From Sevastopol Station

  4. In Aliens (1986), which actor plays Carter Burke?

    Answer: Paul Reiser

    From LV-426

  5. In Alien vs. Predator, which weapon can the Predator use to heal itself?

    Answer: Medicomp

    From Predator Weapons

  6. What is the lifespan of a Xenomorph in Alien?

    Answer: Indeterminate

    From Xenomorph

  7. Who is the first crew member to be attacked by the alien?

    Answer: Kane

    From Iconic Horror Aliens

  8. In Aliens: Colonial Marines, what is the name of the android model?

    Answer: Bishop

    From Colonial Marines

All Alien quizzes