Amazon Prime Trivia

Every Amazon Prime trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Amazon Prime questions and answers

  1. In which season does Hughie officially join The Boys?

    Answer: Season 1

    From Hughie Campbell

  2. What is the name of Billy Butcher's brother, mentioned in the series?

    Answer: Lenny

    From Billy Butcher

  3. What is the name of Billy Butcher's wife?

    Answer: Becca Butcher

    From Billy Butcher

  4. What is the profession of Midge's husband Joel at the start of the series?

    Answer: Businessman

    From Stand-Up Comedy

  5. In 'Reacher', who is the owner of the bar where Jack Reacher gets into a fight in the first episode?

    Answer: KJ

    From Jack Reacher

  6. Who is the real-life comedian character that Midge befriends in the show?

    Answer: Lenny Bruce

    From Stand-Up Comedy

  7. Which comedian's life inspired The Marvelous Mrs. Maisel?

    Answer: Joan Rivers

    From Stand-Up Comedy

  8. Which member of The Seven is Hughie's love interest?

    Answer: Starlight

    From Hughie Campbell

All Amazon Prime quizzes