Amazon Prime Video Trivia

Every Amazon Prime Video trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Amazon Prime Video questions and answers

  1. What is the unique feature of Black Noir's super suit?

    Answer: Full face mask

    From Super Suits

  2. Who designed the super suits in The Boys Season 1?

    Answer: Laura Jean Shannon

    From Super Suits

  3. What is the name of Omni-Man's son in Invincible: Season 1?

    Answer: Mark Grayson

    From Omni-Man

  4. What is the name of the superhero team that Mark Grayson joins in Invincible: Season 1?

    Answer: Teen Team

    From Mark Grayson

  5. What is the primary color of Queen Maeve's super suit?

    Answer: Purple

    From Super Suits

  6. What is the name of the alien race that Omni-Man fights off in Invincible: Season 1?

    Answer: The Flaxans

    From Omni-Man

  7. What is the name of Omni-Man's home planet in Invincible: Season 1?

    Answer: Viltrum

    From Omni-Man

  8. What is the name of Mark Grayson's father in Invincible: Season 1?

    Answer: Nolan Grayson

    From Mark Grayson

All Amazon Prime Video quizzes