American Graffiti Trivia

Every American Graffiti trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample American Graffiti questions and answers

  1. Who did Suzanne Somers play in American Graffiti?

    Answer: The Blonde in the T-Bird

    From Teen Car Culture

  2. Which car does John Milner drive in American Graffiti?

    Answer: 1932 Ford Deuce Coupe

    From Music and Culture of the 1960s

  3. What is the last song played in the film American Graffiti?

    Answer: All Summer Long by The Beach Boys

    From Soundtrack

  4. What was the budget of American Graffiti?

    Answer: 777000

    From Music and Culture of the 1960s

  5. In American Graffiti, what is the name of the radio DJ?

    Answer: Wolfman Jack

    From Teen Car Culture

  6. Which artist from the American Graffiti soundtrack had a posthumous number one hit?

    Answer: Buddy Holly

    From Soundtrack

  7. Which actor narrated the trailer for American Graffiti?

    Answer: Ron Howard

    From Music and Culture of the 1960s

  8. What song plays during the opening credits of American Graffiti?

    Answer: Rock Around the Clock by Bill Haley & His Comets

    From Soundtrack

All American Graffiti quizzes