American Horror Story Trivia

Every American Horror Story trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample American Horror Story questions and answers

  1. Which character is revealed to be the Rubber Man?

    Answer: Tate Langdon

    From The Murder House

  2. What is the room number of the most haunted room in the Hotel Cortez?

    Answer: Room 64

    From The Hotel Cortez

  3. What is the name of the serial killer in AHS: Hotel?

    Answer: James March

    From The Murder House

  4. Which character is a ghost residing in the Hotel Cortez?

    Answer: Sally McKenna

    From The Hotel Cortez

  5. Who is the ghostly couple that previously owned the house before the Harmons?

    Answer: Chad Warwick and Patrick

    From Haunted House Tropes

  6. What is the name of the song Sister Jude sings in American Horror Story: Asylum?

    Answer: The Name Game

    From Briarcliff Manor

  7. What is the name of the character played by Sarah Paulson in Hotel?

    Answer: Sally McKenna

    From Haunted Hotels

  8. Who directed the pilot episode of American Horror Story: Murder House?

    Answer: Ryan Murphy

    From Haunted House Tropes

All American Horror Story quizzes