American Psycho Trivia

Every American Psycho trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample American Psycho questions and answers

  1. What is the brand of Patrick Bateman's business card in American Psycho?

    Answer: Pierce & Pierce

    From Patrick Bateman

  2. What is Patrick Bateman's job in American Psycho?

    Answer: Investment Banker

    From Patrick Bateman

  3. What song does Bateman discuss before killing Paul Allen?

    Answer: Hip to Be Square

    From Psychotic Characters

  4. Who plays Patrick Bateman in American Psycho?

    Answer: Christian Bale

    From Psychotic Characters

  5. What brand of business card does Bateman envy?

    Answer: Paul Allen's

    From Psychological Horror Icons

  6. Who plays Patrick Bateman in American Psycho?

    Answer: Christian Bale

    From Psychological Horror Icons

  7. What is the name of Bateman's secretary?

    Answer: Jean

    From Mysterious Antiheroes

  8. What song is playing during the Huey Lewis and the News scene?

    Answer: Hip to Be Square

    From Financial Crimes

All American Psycho quizzes