America's Got Talent Trivia

Every America's Got Talent trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample America's Got Talent questions and answers

  1. Which song does Cotton Candy perform at the charity event?

    Answer: Lost

    From Epic Talent Show Performances

  2. Who is the leader of Cotton Candy in Idol: The Coup?

    Answer: Jenna

    From Epic Talent Show Performances

  3. Which song does Cotton Candy perform in the final episode?

    Answer: Lost

    From Epic Talent Show Performances

  4. Which judge gave the Golden Buzzer to singer Courtney Hadwin in Season 13?

    Answer: Howie Mandel

    From Judge's Golden Buzzer Moments

  5. Which choir won America's Got Talent season 14?

    Answer: Kodi Lee

    From Iconic Talent Acts

  6. Who was the first winner of America's Got Talent?

    Answer: Bianca Ryan

    From Iconic Talent Acts

  7. What is the main goal of Cotton Candy in the show?

    Answer: To disband gracefully

    From Epic Talent Show Performances

  8. Which opera singer was a finalist in AGT 2010?

    Answer: Jackie Evancho

    From Epic Talent Show Performances

All America's Got Talent quizzes