Amnesia Trivia

Every Amnesia trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Amnesia questions and answers

  1. What is the name of the ancient artifact that gives Jackie his powers in The Darkness?

    Answer: The Darkness

    From The Darkness

  2. What is the fate of Henri Clément in The Bunker media from the Amnesia franchise?

    Answer: He dies

    From Henri Clément

  3. What is the name of the sequel to Amnesia: The Dark Descent?

    Answer: Amnesia: A Machine for Pigs

    From The Mindflayer's Role

  4. What is the primary mechanic for avoiding monsters in Amnesia: The Dark Descent?

    Answer: Hiding in the shadows

    From The Lantern

  5. What is the name of the expansion to Amnesia: The Dark Descent?

    Answer: Amnesia: Justine

    From The Lantern

  6. What is the name of the antagonist in Amnesia: The Dark Descent?

    Answer: Alexander

    From Sanity Mechanics

  7. What is the name of the mysterious substance that Daniel must collect in Amnesia: The Dark Descent?

    Answer: Vitae

    From The Darkness

  8. What is the name of the castle in Amnesia: The Dark Descent?

    Answer: Brennenburg

    From The Darkness

All Amnesia quizzes