Amy Winehouse Trivia

Every Amy Winehouse trivia quiz on PopQ: 24 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Amy Winehouse questions and answers

  1. What was the design of the tattoo on Amy Winehouse's right arm?

    Answer: A pin-up girl

    From Tattoos and Fashion

  2. Who is the duet partner in Body and Soul from Lioness: Hidden Treasures?

    Answer: Tony Bennett

    From Lioness: Hidden Treasures (2011)

  3. Where is the Amy Winehouse Foundation based?

    Answer: United Kingdom

    From Amy Winehouse Foundation

  4. What is the last track on the 'Back to Black' album?

    Answer: He Can Only Hold Her

    From Back to Black (2006)

  5. Which posthumous Amy Winehouse album features live performances?

    Answer: Amy Winehouse at the BBC

    From Posthumous Releases

  6. Which song from 'Back to Black' won Amy Winehouse a Grammy for Record of the Year?

    Answer: Rehab

    From Back to Black (2006)

  7. What was the first single released from 'Lioness: Hidden Treasures'?

    Answer: Our Day Will Come

    From Posthumous Releases

  8. 'Frank' was certified triple platinum by which organization?

    Answer: British Phonographic Industry

    From Frank (2003)

All Amy Winehouse quizzes