Anaconda Trivia

Every Anaconda trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Anaconda questions and answers

  1. What is the name of the boat used by the crew in Anaconda?

    Answer: Borneo Queen

    From Giant Snakes

  2. In Anaconda, what is the profession of Eric Stoltz's character, Dr. Steven Cale?

    Answer: Anthropologist

    From The Snakes of Horror

  3. What is the name of the tribe that the documentary crew is searching for in Anaconda?

    Answer: Shirishama

    From Giant Reptiles

  4. What is the name of the character played by Ice Cube in Anaconda?

    Answer: Danny Rich

    From Giant Snakes

  5. What is the fate of Jon Voight's character, Paul Serone, in Anaconda?

    Answer: Swallowed by the anaconda

    From The Snakes of Horror

  6. Which actor played the role of Paul Serone in Anaconda?

    Answer: Jon Voight

    From The Snakes of Horror

  7. What is the name of the character who gets strangled by the anaconda while everyone is sleeping?

    Answer: Gary Dixon

    From Giant Reptiles

  8. What was the budget of Anaconda?

    Answer: $45 million

    From Giant Reptiles

All Anaconda quizzes