Andy Williams Trivia

Every Andy Williams trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Andy Williams questions and answers

  1. What is the last track on The Andy Williams Christmas Album?

    Answer: Silent Night

    From It's the Most Wonderful Time of the Year

  2. Which artist covered All I Want for Christmas Is You in a jazz style in 2011?

    Answer: Michael Bublé

    From All I Want for Christmas Is You Covers

  3. Who originally sang All I Want for Christmas Is You?

    Answer: Mariah Carey

    From All I Want for Christmas Is You Covers

  4. Moon River was written specifically for which actress in Breakfast at Tiffany's?

    Answer: Audrey Hepburn

    From Moon River

  5. Which song on the album was composed by Adolphe Adam?

    Answer: O Holy Night

    From It's the Most Wonderful Time of the Year

  6. Who wrote the title track, It's the Most Wonderful Time of the Year?

    Answer: Edward Pola and George Wyle

    From It's the Most Wonderful Time of the Year

  7. Which song from the album was composed by Irving Berlin?

    Answer: White Christmas

    From It's the Most Wonderful Time of the Year

  8. Which artist originally recorded Can't Help Falling in Love?

    Answer: Elvis Presley

    From Can't Help Falling in Love

All Andy Williams quizzes