Ang Lee Trivia

Every Ang Lee trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ang Lee questions and answers

  1. What is the name of the ship that sinks in Life of Pi?

    Answer: Tsimtsum

    From Survival at Sea

  2. What is the cause of the disaster in the movie Poseidon?

    Answer: Rogue wave

    From Survival at Sea

  3. What is the name of Jack Twist's wife?

    Answer: Lureen Newsome

    From Doomed Romances

  4. Which actor played the role of Robert Ramsey in Poseidon?

    Answer: Kurt Russell

    From Survival at Sea

  5. Which actors played the lead roles in Brokeback Mountain?

    Answer: Heath Ledger and Jake Gyllenhaal

    From Doomed Romances

  6. What does Pi find on the mysterious island?

    Answer: Meerkats

    From Survival Instincts at Sea

  7. What is the profession of Ennis Del Mar?

    Answer: Ranch hand

    From Heartbreaking Romance Stories

  8. What is the name of the island Pi finds in Life of Pi?

    Answer: Carnivorous Island

    From Survival at Sea

All Ang Lee quizzes