Animal Crossing Trivia

Every Animal Crossing trivia quiz on PopQ: 15 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Animal Crossing questions and answers

  1. What is the currency Tom Nook uses in Animal Crossing?

    Answer: Bells

    From Tom Nook

  2. What is the name of the island getaway package Tom Nook sells in Animal Crossing: New Horizons?

    Answer: Nook Inc. Deserted Island Getaway Package

    From Tom Nook

  3. Which villager is known for their catchphrase, sulky?

    Answer: Vladimir

    From Villager Interactions

  4. What is the name of the cat who visits your town randomly in New Leaf?

    Answer: Rover

    From Villager Interactions

  5. K.K. has appeared in how many Animal Crossing installments since debut?

    Answer: Every installment

    From K.K. Slider

  6. Animal Crossing gameplay is best described as what in structure?

    Answer: Nonlinear

    From Timmy & Tommy

  7. Timmy and Tommy are the nephews of which shopkeeper?

    Answer: Tom Nook

    From Timmy & Tommy

  8. In New Horizons (2020), who buys bugs and fish from players at premium prices?

    Answer: C.J. and Flick

    From Resident Services

All Animal Crossing quizzes