Annette Bening Trivia

Every Annette Bening trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Annette Bening questions and answers

  1. In 20th Century Women, what does Dorothea ask of Julie and Abbie?

    Answer: To share their lives with Jamie

    From Dorothea Fields

  2. Who plays the role of Dorothea Fields in 20th Century Women?

    Answer: Annette Bening

    From Dorothea Fields

  3. Which film festival premiered The Report, featuring Annette Bening as Senator Dianne Feinstein?

    Answer: Sundance Film Festival

    From Senator Dianne Feinstein

  4. Who wrote the memoir Film Stars Don't Die in Liverpool that the film is based on?

    Answer: Peter Turner

    From Gloria Grahame

  5. What year was Film Stars Don't Die in Liverpool released?

    Answer: 2017

    From Gloria Grahame

  6. What is Sydney Ellen Wade's political affiliation in The American President?

    Answer: Democrat

    From Sydney Ellen Wade

  7. What year was the film Valmont, featuring Annette Bening as Marquise de Merteuil, released?

    Answer: 1989

    From Marquise de Merteuil

  8. Who played Marquise de Merteuil in the 1989 film Valmont?

    Answer: Annette Bening

    From Marquise de Merteuil

All Annette Bening quizzes