Anno Trivia

Every Anno trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Anno questions and answers

  1. What is the name of the first island you start on?

    Answer: Ditchwater

    From Industrial Revolution

  2. Which game mode allows players to build without restrictions?

    Answer: Sandbox Mode

    From Steampunk Aesthetics

  3. Which building is NOT part of Cultural Influence?

    Answer: Shipyard

    From Cultural Influence

  4. What is the primary function of the Trade Union in Anno 1800?

    Answer: Boost production

    From Steampunk City-Building

  5. Which company developed Anno 1800?

    Answer: Blue Byte

    From Steampunk City-Building

  6. Which character is a competitor and an ally?

    Answer: Bente Jorgensen

    From Industrial Revolution

  7. What is the primary resource for building ships?

    Answer: Timber

    From Industrial Revolution

  8. What is the name of the in-game newspaper?

    Answer: The Anno Chronicle

    From Steampunk Aesthetics

All Anno quizzes