Anthony Bourdain Trivia

Every Anthony Bourdain trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Anthony Bourdain questions and answers

  1. In which city did Bourdain eat the iconic dish, Pho?

    Answer: Hanoi, Vietnam

    From Iconic Dishes

  2. In which city did Bourdain eat a meal cooked by President Obama?

    Answer: Hanoi, Vietnam

    From Travel Destinations

  3. Bourdain said, 'I'm not afraid to look like an idiot.' Where was he?

    Answer: Shanghai

    From Iconic Quotes

  4. What city was Bourdain referring to when he said, 'It's beautiful, absolutely beautiful?'

    Answer: Beirut

    From Iconic Quotes

  5. What is the name of the iconic dish Bourdain ate in the Copenhagen episode?

    Answer: New Nordic Cuisine at Noma

    From Iconic Dishes

  6. In the Parts Unknown episode Iran, who accompanied Bourdain on his journey?

    Answer: Washington Post journalist Jason Rezaian

    From Travel Destinations

  7. Bourdain said, 'It's a cliché, but it's true: The best food is often...' Finish the quote?

    Answer: the simplest

    From Iconic Quotes

  8. What iconic dish did Bourdain eat in the Los Angeles episode?

    Answer: Korean BBQ

    From Iconic Dishes

All Anthony Bourdain quizzes