Anya Taylor-Joy Trivia

Every Anya Taylor-Joy trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Anya Taylor-Joy questions and answers

  1. What does the family suspect Thomasin of being?

    Answer: A witch

    From Witchcraft Lore

  2. What does Thomasin do at the end of the film?

    Answer: Joins the witches

    From Nightmare Forests

  3. What does Caleb find in the woods?

    Answer: A witch

    From Disturbing Woodland Mysteries

  4. What is the family's last name in The Witch?

    Answer: Wood

    From Nightmare Forests

  5. Which language does the family in The Witch primarily speak?

    Answer: English

    From Supernatural Horror Themes

  6. What does Caleb cough up before he dies?

    Answer: An apple

    From Eerie Isolated Settings

  7. What does Thomasin find in the woods?

    Answer: A witch's hut

    From Chilling Mystical Forces

  8. What does Black Phillip promise Thomasin?

    Answer: To live deliciously

    From Mythical Witchcraft

All Anya Taylor-Joy quizzes