Apple TV+ Trivia

Every Apple TV+ trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Apple TV+ questions and answers

  1. What is Molly Cobb's significant achievement in For All Mankind: Season 1?

    Answer: First woman to walk on the moon

    From Molly Cobb

  2. What is the name of the space program Ellen Wilson is part of in For All Mankind: Season 1?

    Answer: NASA

    From Ellen Wilson

  3. What game does Coach Beard play with the team in the locker room in season 1?

    Answer: Darts

    From Coach Beard

  4. Who plays the character Ellen Wilson in For All Mankind: Season 1?

    Answer: Jodi Balfour

    From Ellen Wilson

  5. What is the name of the sports psychologist Jamie Tartt sees in season 2?

    Answer: Dr. Sharon Fieldstone

    From Jamie Tartt

  6. What is Jamie Tartt's jersey number in AFC Richmond?

    Answer: 9

    From Jamie Tartt

  7. What role does Keeley Jones take on at AFC Richmond in season 2?

    Answer: Director of Communications

    From Keely Jones

  8. What is the name of the book club Roy Kent joins?

    Answer: Richmond Ladies Book Club

    From Roy Kent

All Apple TV+ quizzes