Ari Aster Trivia

Every Ari Aster trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ari Aster questions and answers

  1. What is Annie's profession?

    Answer: Miniature artist

    From Eerie Psychological Mysteries

  2. What is the name of the ritual where two elders jump off a cliff in Midsommar?

    Answer: Ättestupa

    From Cultural Rituals

  3. What is the name of the festival celebrated in Midsommar?

    Answer: Midsommar

    From Cultural Rituals

  4. What language is used in the incantations?

    Answer: Latin

    From Ancient Rituals and Spells

  5. What is the name of the demon in Hereditary?

    Answer: Paimon

    From Supernatural Mysteries

  6. What object is found in Ellen's grave?

    Answer: Decapitated body

    From Cursed Objects

  7. What object is linked to Charlie's death in Hereditary?

    Answer: Telephone pole

    From Cursed Objects

  8. What is the name of the couple's baby?

    Answer: Leah

    From Cursed Objects

All Ari Aster quizzes