Ariana Grande Trivia

Every Ariana Grande trivia quiz on PopQ: 25 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Ariana Grande questions and answers

  1. Into You is from which Ariana Grande album?

    Answer: Dangerous Woman

    From Into You Song

  2. Which song from the album Yours Truly was performed during the Sweetener World Tour?

    Answer: Right There

    From Sweetener World Tour

  3. What is the primary genre of Side to Side ft. Nicki Minaj?

    Answer: Reggae-pop

    From Side to Side ft. Nicki Minaj Collaboration

  4. Who was the opening act for the Sweetener World Tour?

    Answer: Normani

    From Sweetener World Tour

  5. What is the color of Ariana Grande's outfit in the One Last Time video?

    Answer: Purple

    From One Last Time Video

  6. What record did Thank U, Next break on Spotify on the day of its release?

    Answer: Most streams received by a song in a single day

    From Thank U, Next

  7. Which song from the album Sweetener was performed as an interlude during the Sweetener World Tour?

    Answer: Successful

    From Thank U, Next

  8. Who wrote the lyrics for The Way by Ariana Grande ft. Mac Miller?

    Answer: Harmony Samuels, Amber Streeter, Al Sherrod Lambert, Jordin Sparks, Brenda Russell, Malcolm McCormick

    From The Way ft. Mac Miller Song

All Ariana Grande quizzes