Arthurian Legends Trivia

Every Arthurian Legends trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Arthurian Legends questions and answers

  1. In Camelot, who played Morgan Pendragon?

    Answer: Eva Green

    From The Knights of the Round Table

  2. In the TV series Camelot, who portrayed King Arthur?

    Answer: Jamie Campbell Bower

    From The Knights of the Round Table

  3. What is the name of the sword Arthur pulls from the stone in Merlin?

    Answer: Excalibur

    From The Dragonlord Prophecy

  4. Who is the physician in Camelot who becomes Merlin's mentor in Merlin?

    Answer: Gaius

    From Arthurian Legends

  5. What is the name of Arthur's illegitimate son in Excalibur?

    Answer: Mordred

    From Excalibur

  6. Which character did Anthony Head play in Merlin?

    Answer: Uther Pendragon

    From Arthurian Legends

  7. Which actor played King Arthur in Excalibur?

    Answer: Nigel Terry

    From Excalibur

  8. In Merlin, who is the dragon's voice actor?

    Answer: John Hurt

    From The Knights of the Round Table

All Arthurian Legends quizzes