Assassin's Creed Trivia

Every Assassin's Creed trivia quiz on PopQ: 50 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Assassin's Creed questions and answers

  1. What is the name of the ship that the protagonist commands in Assassin's Creed Odyssey?

    Answer: Adrestia

    From Animus

  2. What is the name of the group opposing the Assassins in Assassin's Creed II?

    Answer: The Templars

    From Hidden Blades

  3. What is the name of the hidden blade in Assassin's Creed: Valhalla?

    Answer: The Seax

    From Viking Longships

  4. What is the name of the Templar Order's precursor in Assassin's Creed IV: Black Flag?

    Answer: The Observers

    From Parkour Mechanics

  5. What is the name of the parkour group that the protagonist joins in Dying Light?

    Answer: The Runners

    From Parkour Mechanics

  6. What is the name of the mythical realm Eivor visits in Assassin's Creed Valhalla?

    Answer: Asgard

    From Viking Longship

  7. Who is the protagonist in Assassin's Creed II?

    Answer: Ezio Auditore da Firenze

    From Hidden Blades

  8. What is the name of the protagonist in Assassin's Creed IV: Black Flag?

    Answer: Edward Kenway

    From Parkour Mechanics

All Assassin's Creed quizzes