Astro Bot Trivia

Every Astro Bot trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Astro Bot questions and answers

  1. Which console is The Playroom VR exclusive to?

    Answer: PlayStation 4

    From Virtual Reality Platforming

  2. What sound do Exploration Drones make when activated?

    Answer: Beep

    From Exploration Drones

  3. What collectible item is used to unlock new levels?

    Answer: Chameleons

    From Robot Companions

  4. Who is the main character in Astro Bot Rescue Mission?

    Answer: Astro Bot

    From Robot Companions

  5. What is the primary collectible in Astro Bot Rescue Mission?

    Answer: Bots

    From Robot Interactions

  6. What is the main objective in Astro Bot Rescue Mission?

    Answer: Rescue Bots

    From Robot Interactions

  7. Which studio developed Astro Bot: Rescue Mission?

    Answer: Japan Studio

    From Virtual Exploration

  8. What is the primary genre of Astro Bot Rescue Mission?

    Answer: Platformer

    From VR Immersion Techniques

All Astro Bot quizzes