Atelier Trivia

Every Atelier trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Atelier questions and answers

  1. Which character in Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout is a mysterious alchemist?

    Answer: Empel Vollmer

    From Alchemy

  2. What is the main mechanic of Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book?

    Answer: Alchemy

    From Alchemy Mechanics

  3. What is the name of the system that allows Sophie to create items using alchemy?

    Answer: Recipe Morph System

    From Alchemy

  4. What is the name of the sequel to The Alchemist of Salsburg?

    Answer: Atelier Elie: The Alchemist of Salburg 2

    From Marie

  5. Which Atelier game precedes Atelier Sophie in the Mysterious series?

    Answer: Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea

    From Alchemy

  6. What is the full name of the protagonist in The Alchemist of Salsburg?

    Answer: Marie Elie

    From Marie

  7. What is the name of the town where Sophie lives and conducts her alchemy?

    Answer: Kirchen Bell

    From Alchemy Mechanics

  8. What is the goal of Lydie and Suelle?

    Answer: To run the best atelier

    From Alchemy and Mystery

All Atelier quizzes