Audrey Nuna Trivia

Every Audrey Nuna trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Audrey Nuna questions and answers

  1. What genre of music does Audrey Nuna primarily produce?

    Answer: R&B and Hip Hop

    From The Impact of Audrey Nuna

  2. What is Audrey Nuna's debut single?

    Answer: Time

    From The Impact of Audrey Nuna

  3. What is the opening line of Audrey Nuna's Damn Right Pt. 2?

    Answer: Damn right, I got it

    From damn Right Pt.2

  4. What is the genre of Audrey Nuna's music?

    Answer: Alternative R&B

    From damn Right

  5. In the Damn Right video, what does Audrey Nuna ride?

    Answer: Shopping cart

    From Audrey Nuna's Unique Style

  6. What is Audrey Nuna's birth name?

    Answer: Audrey Chu

    From The Impact of Audrey Nuna

  7. What is the duration of Audrey Nuna's Damn Right Pt. 2?

    Answer: Sat Dec 30 1899 02:51:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From damn Right Pt.2

  8. Where was Audrey Nuna born?

    Answer: New Jersey, USA

    From damn Right

All Audrey Nuna quizzes