Avatar: The Last Airbender Trivia

Every Avatar: The Last Airbender trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Avatar: The Last Airbender questions and answers

  1. Which Fire Nation ruler is Zuko's father?

    Answer: Ozai

    From Zuko

  2. In the 2005 animated series, which Fire Nation prince later joins Katara's group?

    Answer: Zuko

    From Katara

  3. What is the name of the giant outer wall's drill-driving attacker?

    Answer: Fire Nation

    From Ba Sing Se

  4. In the 2005 animated series, what element can Katara bend?

    Answer: Water

    From Katara

  5. In the 2005 animated series, what scar does Ozai give Zuko?

    Answer: Burn over his left eye

    From Fire Lord Ozai

  6. In battle, what does Momo most often contribute to Team Avatar?

    Answer: Scouting from the air

    From Momo

  7. In the 2005 animated series, which two friends usually accompany Azula?

    Answer: Mai and Ty Lee

    From Azula

  8. What kind of animal is Momo in Avatar: The Last Airbender (2005)?

    Answer: Winged lemur

    From Momo

All Avatar: The Last Airbender quizzes