Back to the Future Trivia

Every Back to the Future trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Back to the Future questions and answers

  1. What does Doc Brown use to power the flux capacitor in Back to the Future?

    Answer: Plutonium

    From Dr. Emmett Brown

  2. Which actor played him in the original West End stage musical?

    Answer: Olly Dobson

    From Marty McFly

  3. What is the name of the high school Marty McFly attends in Hill Valley?

    Answer: Hill Valley High School

    From Hill Valley

  4. Who portrayed the character in the original film trilogy?

    Answer: Michael J. Fox

    From Marty McFly

  5. What does Biff force George McFly to write for him in 1955?

    Answer: His homework/school papers

    From Biff Tannen

  6. What kind of vehicle was the DeLorean before it became a time machine?

    Answer: A sports car

    From The Flux Capacitor

  7. What date does Marty McFly travel back to in 1955?

    Answer: Wed Nov 05 2025 00:00:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Time Travel Elements

  8. What is the name of the dance where Marty's parents meet?

    Answer: Enchantment Under the Sea

    From Time Travel and Paradoxes

All Back to the Future quizzes