Bad Boys Trivia

Every Bad Boys trivia quiz on PopQ: 19 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Bad Boys questions and answers

  1. Who does Syd Burnett work with undercover in Bad Boys II?

    Answer: Russian mob

    From Syd Burnett

  2. In Bad Boys II (2003), where does Marcus Burnett's final showdown with Johnny Tapia take place?

    Answer: Cuba

    From Marcus Burnett

  3. What is the name of Marcus Burnett's partner in Bad Boys II (2003)?

    Answer: Mike Lowrey

    From Marcus Burnett

  4. What is the name of the drug lord Mike Lowrey is trying to bring down in Bad Boys II (2003)?

    Answer: Johnny Tapia

    From Mike Lowrey

  5. What is the name of the character who is Chet's best friend in Bad Boys (1995)?

    Answer: Chet doesn't have a best friend in the movie

    From Chet

  6. In which scene does Chet first appear in Bad Boys (1995)?

    Answer: The car chase scene

    From Chet

  7. What is the main case Detective Sanchez is working on in Bad Boys (1995)?

    Answer: Heroin theft from a police vault

    From Detective Sanchez

  8. Which actor from the original Bad Boys movie does Kelly share most of her scenes with in Bad Boys for Life?

    Answer: Will Smith

    From Kelly

All Bad Boys quizzes