Bad Bunny Trivia

Every Bad Bunny trivia quiz on PopQ: 18 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Bad Bunny questions and answers

  1. Who directed the music video for Que Pretendes from Oasis?

    Answer: Colin Tilley

    From Collaborations with J Balvin

  2. What is the name of Playboi Carti's fashion collective?

    Answer: VLONE

    From Genre Fusion

  3. What is the duration of 'MIA'?

    Answer: Sat Dec 30 1899 03:30:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From MIA featuring Drake

  4. Which Latin Trap artist is known for his unique fashion style and gender-neutral stance?

    Answer: Bad Bunny

    From Latin Trap Evolution

  5. What is The Weeknd's real name?

    Answer: Abel Makkonen Tesfaye

    From Genre Fusion

  6. Who is considered the pioneer of Latin Trap music?

    Answer: Anuel AA

    From Latin Trap Evolution

  7. What is the name of Bad Bunny's 2021 song that became his first No. 1 single on the Billboard Hot 100?

    Answer: Yonaguni

    From Bad Bunny's Reggaeton Revolution

  8. Which song from YHLQMDLG features Daddy Yankee?

    Answer: La Santa

    From Yo Perreo Sola

All Bad Bunny quizzes