Baltasar Kormákur Trivia

Every Baltasar Kormákur trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Baltasar Kormákur questions and answers

  1. Which actor played the character of Scott Fischer in Everest (2015)?

    Answer: Jake Gyllenhaal

    From Climbing Mount Everest

  2. What is the name of the journalist who wrote the book Into Thin Air that Everest (2015) is partially based on?

    Answer: Jon Krakauer

    From Climbing Mount Everest

  3. Who composed the score for Everest (2015)?

    Answer: Dario Marianelli

    From Famous Climbing Expeditions

  4. Which actor played the role of Doug Hansen in Everest (2015)?

    Answer: John Hawkes

    From Survival on Everest

  5. In Everest (2015), who was the last person to speak to Rob Hall before he died?

    Answer: Doug Hansen

    From Climbing Mount Everest

  6. What year's disastrous Everest expedition is depicted in Everest (2015)?

    Answer: 1996

    From Famous Climbing Expeditions

  7. Which actor played Rob Hall, the expedition leader in Everest (2015)?

    Answer: Jason Clarke

    From Famous Climbing Expeditions

  8. Who wrote the screenplay for Everest (2015)?

    Answer: William Nicholson and Simon Beaufoy

    From Survival on Everest

All Baltasar Kormákur quizzes