Baltimore Orioles Trivia

Every Baltimore Orioles trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Baseball. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Baltimore Orioles questions and answers

  1. Which former Cubs star's shortstop home run mark did Ripken break?

    Answer: Ernie Banks

    From Cal Ripken Jr.

  2. Which Orioles teammate won four 20-game seasons during Robinson's tenure?

    Answer: Jim Palmer

    From Frank Robinson

  3. Which team traded Frank Robinson to Baltimore before the 1966 season?

    Answer: Cincinnati Reds

    From Frank Robinson

  4. In which U.S. state is this ballpark located?

    Answer: Maryland

    From Oriole Park at Camden Yards

  5. Which Orioles star later broke many of Robinson's franchise records?

    Answer: Cal Ripken Jr.

    From Brooks Robinson

  6. Which title did Weaver win as Baltimore's manager in 1970?

    Answer: World Series

    From Earl Weaver

  7. Which MLB position did Brooks Robinson play throughout his career?

    Answer: Third baseman

    From Brooks Robinson

  8. Which event did Ripken win during the 1991 All-Star festivities?

    Answer: Home Run Derby

    From Cal Ripken Jr.

All Baltimore Orioles quizzes